Over ons

life

 

Dr. Falk Pharma is een onafhankelijk familiebedrijf gevestigd in Freiburg im Breisgau, Duitsland. 

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van geneesmiddelen voor darm- en leverziekten. Alle geneesmiddelen van Dr. Falk Pharma zijn op recept verkrijgbaar en worden inmiddels in 65 landen ter wereld verkocht. In België is enkel Fibrofalk zonder recept verkrijgbaar, maar dat is geen geneesmiddel.

Onderzoek en ontwikkeling wordt uitgevoerd op het hoofdkantoor. Lees meer >>

In de Benelux wordt Dr. Falk Pharma vertegenwoordigd door een eigen dochteronderneming Dr. Falk Pharma Benelux B.V. waar dit filiaal verantwoordelijk is voor de verkoop en distributie van de producten.

Dankzij onze focus op darm- en leveraandoeningen kunnen wij de juiste samenwerkingen aan gaan. Zo werken wij nauw samen met de Crohn en Colitis ulcerosa vereniging en verschillende academische centra om u, voor nu en in de toekomst de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

R & D
Overig

Transparantie

De industrie en de gezondheidszorgbeoefenaars hechten veel belang aan transparantie, inclusief voor wat betreft hun eigen relaties. Deze relaties zijn reeds strikt geregeld door wetgeving en deontologische codes van de koepelverenigingen. Als belangrijke stap naar een sterkere transparantie, heeft de industrie in nauwe samenwerking met verschillende verenigingen van gezondheidszorgbeoefenaars en – instellingen in 2015 een gemeenschappelijk centraal en openbaar transparantieplatform ontwikkeld.

Het platform betransparent.be is een nieuw en belangrijk initiatief van zelfregulering vanuit de gezondheidszorgsector. Het heeft tot doel de transparantie in de relaties tussen industrie en de gezondheidszorgbeoefenaars en –instellingen te bevorderen. betransparent.be brengt immers de vergoedingen tussen de industrie en de gezondheidszorgbeoefenaars en –instellingen op een bevattelijke wijze in kaart, in het voordeel van de patiënt.

Voor meer informatie over het platform betransparent.be wordt u doorverwezen naar www.betransparent.be.


 

LinkedIn

Volgt u ons al op LinkedIn?


Dr. Falk Pharma Benelux B.V. is:

- sponsor van de CCV

- lid van Vlaamse vereniging voor Gastro enterologie